DANCE. LAUGH.HAVE FUN!

DANCE. LAUGH.HAVE FUN!

MELD JE AAN!

Iedere woensdagavond organiseert Balkan Fusion Dance een online ZOOM danssessie van 19.30 – 20.30 uur.

Ervaar het gemak van thuis dansen en de verbinding met elkaar!
Waarom meedoen?
Samen dansen is veel leuker, je motiveert elkaar en haalt meer uit zo’n sessie. Daarnaast is het een geweldige energiebooster. Nog een voordeel, je hoeft er de deur niet voor uit en toch blijf je in beweging. Enige wat je dient te doen is Zoom installeren (wat erg makkelijk gaat) en hoppa dansen maar!

Elke woensdag vanuit je woonkamer
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Kosten: 5,50 euro p/keer (10 lessen = 50 euro)
Je krijgt via de mail instructies hoe aan te melden en een link die alleen voor jou bestemd is.

Wat ga je leren? 

Tijdens de online les leer je de basics van Balkan Fusion Dance, voetenwerk (wat snel, sneller, snelst betekent), sierlijke arm- en heupbewegingen op de afwisselende en opzwepende muziek. Een full body workout waar een beetje zweten geen kwaad kan. De lessen zijn een creatieve mix van conditietraining, danscombinaties, improvisatie, ontspanning, energie én vooral veel dansplezier.