DANCE. LAUGH.HAVE FUN!

DANCE. LAUGH.HAVE FUN!

Bestel hier je ticket!

Op zaterdag 28 maart organiseert Balkan Fusion Dance voor het eerst een dansworkshop in Dans Centrum Utrecht! Balkan Fusion Dance is een mix van dansstijlen uit de Balkan. Denk aan traditionele opzwepende muziek die wordt gemixt met moderne pop – en dancemuziek. In Rotterdam geeft oprichter en danseres Ana Baric wekelijks les aan een groep gemotiveerde vrouwen en organiseert ze workshops op diverse plekken in Nederland. Haar doel is simpel en doeltreffend; vrouwen empoweren door ze aan het dansen te krijgen en te bewegen alsof niemand kijkt. Haar workshops zijn dan ook bekend om de energieke en opzwepende muziek, een goede vibe en een full body workout.

Workshop ‘FEEL GOOD IN YOUR BODY’

Tijdens de 1,5 uur durende workshop wordt er aandacht besteed aan het lichaam, onze hoofd wordt op ‘standby’ gezet en er wordt volop gedanst op de pakkende Balkanbeats! Ana: ‘Tegenwoordig staan we constant ‘aan’ en staan we minder stil bij onszelf, ons lichaam en de beweging die de dans mogelijk maakt. Zie dit 1,5 uurtje als een cadeautje aan jezelf’, want zo voelt het echt’!

Wat ga je leren? 

In de workshop leer je de basics van de Balkan Fusion Dance, voetenwerk (wat snel, sneller, snelst betekent), sierlijke arm- en heupbewegingen op de afwisselende en opzwepende muziek. Een full body workout waar een beetje zweten geen kwaad kan. De lessen zijn een creatieve mix van conditietraining, danscombinaties, improvisatie, ontspanning, energie én vooral veel dansplezier.

Locatie: Danscentrum Utrecht (DCU), Domplein 4
Studio 0.19
Wees er op tijd bij! Er zijn een beperkt aantal plekken ivm de dansruimte.
Twijfel je nog, omdat je niet zeker weet of het iets voor jou is, dan is er natuurlijk maar een manier om erachter te komen. Stap uit je comfort zone en ontdek de kracht van dans!
Tickets: 16,71 euro via eventbrite (te betalen met Ideal of Creditcard)