Balkan Trafik Festival

Balkan Trafik Festival

Dit jaar was ik vanuit Balkan Fusion Dance gevraagd om op te treden op het Balkan Trafik Festival. Helemaal te gek natuurlijk. Aangezien het festivals vele grote Balkan artiesten heeft mogen ontvangen en dit de 13 editie is, voel ik me zeer vereerd. Ik stond op het podium met niemand minder dan Boban & Marko Markovic Orchestra. Natuurlijk wilde ik dit ook allemaal vastleggen. Ik vroeg een vriendin van mij om mee te gaan, die tevens fotograaf is. Marjolijn van Dijk, ik volg haar natuurlijk een tijdje en ben fan van haar stijl. Ze is erg artistiek en creëert een verhaal omtrent het onderwerp. Daarnaast heeft ze ook mijn filmpjes gemaakt tijdens het festival. Check hieronder het resultaat.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image