Fotografie

Herfst

Naast reizen, produceren, dansen en ontdekken van nieuwe muziek houd ik ontzettend van artistieke foto’s. Ik vind het erg tof om zelf foto’s te maken en eigenlijk alles wat ik mooi vind om vast te leggen. Ik heb een keer een basis fotografie workshop gevolgd van SKVR, maar ik maak vooral foto’s op gevoel. Daarnaast houd ik er van om voor de camera te staan, gelukkig heb ik in mijn vriendenkring wat creatieve vrienden die fotograaf zijn.
De foto’s hieronder zijn gemaakt door Mirel Masic. We wilden een echte hersftgevoel creëren, de warme kleuren (bruin, aubergine, geel) komen ook terug in de outfit. De foto’s zijn gemaakt op de Provenierssingel en de Luchtsingel.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image