Uitverkochte workshop Den Haag: energiek en vrolijk!

Zaterdag 22 februari, In Het Koorenhuis. Met een uitverkochte workshop en een volle groep starten we met de warming up. De groep is erg gemixt; expats, vrouwen uit Den Haag, Zaandam, zelfs uit Breda en een paar vrouwen met een Balkan achtergrond. Kortom, een divers en leuk gezelschap. De groep heeft er zin in. Voordat ik de les begin geef ik altijd een korte introductie over wie ik ben, maar ook wat we gaan doen en wat je een beetje kunt verwachten. Sommige dames hebben geen ervaring met Balkan dans. De workshop heet niet voor niks ‘Feel Good In Your Body’ en mijn motto voor zo’n workshop is ‘minder in je hoofd, meer in je lichaam. Voor sommige dames is het best spannend, met mijn workshops wil ik altijd een ‘safe space’ creëren waar iedereen zichzelf kan zijn en zich kan uiten. Dan is voor mij zo’n workshop geslaagd! Tijdens de pauze ontstond iets leuks en spontaans. De dames begonnen uit zichzelf op de muziek te dansen en voor we het wisten danste iedereen ‘kolo’ (snelle cirkeldans). Een mooi momentje die de verbinding tussen de groep laat zien. Na de workshop kreeg ik ontzettend leuke, lieve en positieve reacties!
De volgende workshop staat al op de agenda: 28 maart, DCU in Utrecht.

Heel leuk, tempo was goed en goede instructies!
Nimco

I liked it a lot! It was fun! Love your energy!
Emma

Leuk, vrolijk, energiek! Ik vind jouw energie zo heerlijk! Lekker loslaten en genieten!

Het was een hele fijne workshop! Ik had het gevoel dat ik kon genieten van het bewegen. Heerlijke muziek van oa. Goran Bregovic. Een ideale combinatie van bewegen en genieten.
Olga

Erg fijn en leuk! Hou van de muziek en dans! Top gedaan! Vol passie en positieve energie!

I really love it! Things I really appreciated! The fun and upbeat music, the energy of the teacher.
Svenja

I enjoyed the Balkan vibes, always happy!
Elena