Vanaf 5 Oktober: Feel Good In Your Body lessen

Vanaf 5 Oktober: Feel Good In Your Body lessen

Maandag 5 oktober starten we weer met Feel Good In Your Body danslessen. Ervaar meer energie, vrouwelijkheid en empowerment!

Balkan Fusion Dance is een mix van dansstijlen uit de Balkan. Denk aan traditionele opzwepende muziek die wordt gemixt met moderne pop – en dancemuziek. In Rotterdam geeft oprichter en danseres Ana Baric wekelijks les aan een groep gemotiveerde vrouwen en organiseert ze workshops op diverse plekken in Nederland. Haar doel is simpel en doeltreffend; vrouwen empoweren door ze aan het dansen te krijgen en te bewegen alsof niemand kijkt. Haar workshops zijn dan ook bekend om de energieke en opzwepende muziek, een goede vibe en een full body workout.

‘FEEL GOOD IN YOUR BODY’ dansles
Tijdens de 1 uur durende les wordt er aandacht besteed aan het lichaam, onze hoofd wordt op ‘standby’ gezet en er wordt volop gedanst op de pakkende Balkanbeats! Ana: ‘Tegenwoordig staan we constant ‘aan’ en staan we minder stil bij onszelf, ons lichaam en de beweging die de dans mogelijk maakt. Zie dit uurtje als een cadeautje aan jezelf’, want zo voelt het echt’!

Wat ga je leren?Tijdens de lessen leer je de basics van de Balkan Fusion Dance, voetenwerk (wat snel, sneller, snelst betekent), sierlijke arm- en heupbewegingen op de afwisselende en opzwepende muziek. De muziek die wordt gebruikt is een mix van traditionele nummers gemixt met moderne invloeden. Het is een full body workout waar een beetje zweten geen kwaad kan. De lessen zijn een creatieve mix van conditietraining, danscombinaties, improvisatie, ontspanning, energie én vooral veel dansplezier.

Tarief: 13,75 per losse les
Hele cursus (11x lessen): 140,00 euro (11 euro korting)
Klik op link voor tickets: https://bit.ly/3m7XO92

Locatie: Repetitieruimte ‘t Fundament onderdeel van Theater ‘t Kapelletje.
Routebeschrijving: Theater ‘t Kapelletje is goed bereikbaar met het OV. Tram 25 stopt voor de deur (halte Walenburgerweg). Je vindt de locatie door het poortje tussen Schiekade 45 en 47. Achter het hek naast de ingang van het theater vindt je Repetitieruimte ‘t Fundament.

Wees er op tijd bij! Er zijn een beperkt aantal plekken ivm de corona maatregelen. Twijfel je nog, omdat je niet zeker weet of het iets voor jou is, dan is er natuurlijk maar een manier om erachter te komen. Stap uit je comfort zone en ontdek de kracht van dans! Verder houden we ons aan de corona maatregelen.