Dans retreat: Body, Mind & Soul

Dans retreat: Body, Mind & Soul

Get ready to move on the funky Balkan groove!
Een dans retreat op 12 juni in Den Haag waar Body, Mind en Soul centraal staat:

Body: met dans & beweging schud je alles van je af. Je gaat opgeladen en met meer energie naar huis. We gaan je vrouwelijkheid aanwakkeren, waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten.
Mind: uit je hoofd en in connectie met jezelf. We sluiten af met een 30 min yoga – en meditatiesessie die door Wendy gegeven zal worden.
Soul: voed je ziel met een connectie, terug naar de basis, van binnen naar buiten.Tijdens de dansworkshop maak je kennis met de ‘fusion’ stijlen zoals oa. latin, gypsy, oriental elementen en natuurlijk Balkandans. Denk hierbij aan dansen op gevoel, vloeiende bewegingen, kringdans en snelle voetenwerk. Je gaat helemaal op in de muziek en laat de waan van de dag achter je.

In Rotterdam geeft oprichter en danseres Ana Baric wekelijks les aan een groep gemotiveerde vrouwen en organiseert ze workshops op diverse plekken in Nederland. Haar doel is simpel en doeltreffend; vrouwen empoweren door ze aan het dansen te krijgen en te bewegen alsof niemand kijkt. Haar workshops zijn dan ook bekend om de energieke en opzwepende muziek, een goede vibe en een full body workout.

TICKETS

Wat heb je nodig?
-Sportkleding of makkelijk zittende kleding + evt. heupsjaaltje
-Yoga matje
-Sneakers of blote voeten
-Flesje spa blauw
-Positieve & enthousiaste energie 🙂

Twijfel je nog, omdat je niet zeker weet of het iets voor jou is, dan is er natuurlijk maar een manier om erachter te komen. Stap uit je comfort zone en ontdek de kracht van dans! Verder houden we ons aan de maatregelen.