Dansend komen we december door!

We gaan nu nog meer binnen zitten, minder reizen door het thuiswerken en als naar de supermarkt gaan het enige ‘uitje’ wordt, dan komen we lang niet aan onze beweging. Veel mensen zullen moeite hebben om hun gezondheid en conditie op peil te houden. Juist nu is het belangrijk om onze weerstand hoog te houden, gezond te eten en te blijven bewegen. Als oplossing gaan we lekker overdag dansen om zo het weekend in te luiden.

We nemen tijdelijk intrek in een grotere danszaal. Het wordt ook wel ‘de mooiste danszaal van Nederland’ genoemd (zie foto hiernaast). We gaan net als altijd heerlijk dansen, ontspannen en rust in hoofd creëren, door de buitenwereld even op ‘mute’ te zetten en te luisteren naar ons lichaam. 

De ruimte is groot genoeg om 1.5 meter afstand te houden.

Wanneer: iedere vrijdag van 15.30 – 16.30 uur,
Locatie: Heemraadssingel 235, vlakbij Rotterdam Centraal Station.
Losse les: 14,50 euro of 4x voor 55 euro

Interesse? Stuur een mail naar:
balkanfusiondance@outlook.com