Dance tutorial

Op zondag 26 juni was het zover. De online dance tutorial ging op YouTube in première.

Vanaf nu kun jij ook de video online thuis bekijken. De online video is gemaakt voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat Balkan Fusion Dance precies is. Heb je je altijd afgevraagd wat voor soort (Balkan) dansen we tijdens de les doen? Of dacht je altijd dat je veel danservaring hiervoor nodig hebt en heel soepel in je heupen moet zijn?

Op een toegankelijke en laagdrempelige manier kun jij meedoen vanuit huis. Makkelijker kunnen we het niet maken. Dans een kleine half uur met ons mee, we beginnen eerst met een warming-up en doen daarna verschillende danscombinaties. Geen zorgen, wij leggen alles uit en nemen je mee in de pasjes 🙂 Danservaring is niet nodig! Schuif de kamerplanten en de bank in de woonkamer opzij. Doe een leuk dansoutfitje aan en doe samen met ons mee!

Dansers: Alenka, Charlotte en Nikol
Video credits: Christiaan Sheriff
Locatie: Loft, Den Haag

De video is mede mogelijk gemaakt door Cultuurschakel en Geld voor je Kunst!