Proefles Rotterdam & Den Haag

Proefles Rotterdam & Den Haag

Na een heerlijke zomerperiode en een paar weken in Kroatië en Servië geweest te zijn, is het tijd om de danslessen weer voor te bereiden. Tijdens de zomerperiode heb ik danslessen gevolgd bij een dansschool in Belgrado, dit waren meer traditionele dansen, van vrouwelijk, en dansen met een tamboerijn tot snelle voetenwerk. Deze inspiratie verwerk ik tot nieuwe choreografieën, hierbij maak ik zoals altijd gebruik van de fusion stijlen (Balkan, oriental & latin). Het moet plezier uitstralen, vrouwelijkheid bevatten, opzwepende muziek en voor iedereen goed te volgen zijn.

Maandag 29 augustus Rotterdam | 20.15 – 21.15
Donderdag 1 september Den Haag | 19.00 – 20.00

Wil jij ook een keertje meedoen, maar vind je het nog spannend? In het begin start je nog wat onwennig, maar al snel zijn je heupen niet meer te stoppen. Je schudt en draait op het ritme van de muziek. Heel je lichaam doet mee. Ook je gezicht. Daar zit een big smile!

Aanmelden via:

balkanfusiondance@outlook.com