Gluren bij de Buren 5 februari

Gluren bij de Buren 5 februari

Het leukste huiskamerfestival van Nederland!

Zondag 5 februari treden lokale podiumkunstenaars op in huiskamers verspreid over 22 gemeenten. Tijdens Gluren bij de Buren staan deuren door het hele land wagenwijd open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers. Gastvrije buren verwelkomen de wijk om te komen genieten van lokale amateurkunst. 

Balkan Fusion Dance doet ook mee met een aantal cursisten. Locatie: Het Koorenhuis, Prinsegracht 27. De groep zal twee keer optreden om 12.45 & 14.15 uur.

Wat kun je verwachten?
Een danscombinatie in de stijl van Balkan Fusion Dance: een explosie van goede energie; sierlijke heup- en armbewegingen, voetenwerk, traditionele cirkeldans gecombineerd met catchy en snelle Balkansongs. De cursisten en docente laten zien wat ze in huis hebben! Dance. Laugh. Have Fun!

Meer informatie over het festival: https://glurenbijdeburen.nl/nl