Balkan Fusion Summer Groove (6 lessen te gaan)

Welkom op deze pagina. Je bent hier niet voor niets, en waarschijnlijk op zoek naar een leuke manier om in beweging te komen, iets nieuws te proberen, sociale connecties op te doen, of je week met een bak energie te starten. Wat je redenen ook zijn, fijn dat je er bent.

Misschien heb je geen tijd om de hele website door te nemen, wat ik heel goed snap. In een notendop: onder “lessen” vind je alle pakketten en kun je een proefles boeken voor €12,50. Ook goed om te weten is dat we nog 6 lessen te gaan hebben tot de zomerstop. De lessen lopen tot eind juni. Op 20 & 27 mei zijn er geen lessen i.v.m. vakantie.

Tijdens de lessen neemt danslerares Ana je mee op een reis door de levendige Balkan dansstijlen, met een vleugje vrouwelijke kracht. Je leert traditionele Balkan cirkeldansen en combineert ze met moderne moves, waardoor een unieke mix van cultuur en creativiteit ontstaat. Geen danservaring nodig, echt waar! Je zult verbaasd zijn hoe snel je de moves oppikt en jezelf helemaal laat gaan op de muziek. Het is niet alleen goed voor je conditie en humeur, maar je krijgt er ook nog een flinke dosis zelfvertrouwen bij!