FAQ

FAQ

 1. Hoe weet ik of Balkan Fusion Dance echt iets voor mij is?
  Dat weet je pas na een proefles. Op de video’s en foto’s krijg je een impressie, maar je moet het echt zelf ervaren (vooral de feel good energy) om erachter te komen. We creëren altijd een safe space, ook voor nieuwe leden. Zodat iedereen die binnenkomt zich meteen welkom en fijn voelt. Boek hier een proefles.
 2. Wanneer starten de lessen?
  De lessen lopen het hele jaar door (uitgezonderd van de zomerperiode). Dan hebben we een zomerbreak.
 3. Kan ik tussentijds meedoen/instromen?
  Dat kan zeker! Houd er wel rekening mee dat de groep op maandag 20.15 uur iets sneller door de stof gaat. Mocht je iets rustiger willen beginnen, zou ik adviseren om 19.00 uur te starten. In Den Haag kun je altijd instromen.
 4. Kan ik de les als een work-out zien?
  Jazeker, je kunt het zien als een fijne work-out, waarbij je niet wordt gedrild maar je merkt na afloop zeker dat je iets hebt gedaan. We starten met een warming-up, gaan dan over op meer snellere, uptempo nummers waarbij we ook choreografieën leren en sluiten af met een heerlijke cooling down.
 5. Wat gebeurt er na de proefles?
  Je krijgt een mailtje van mij met de vraag ‘hoe je het vond en of je verder wilt’. Ik hoop natuurlijk van wel In verband met de groepsgrootte wil ik tijdig voor de volgende les weten of je doorgaat. Je kunt dan via deze link een pakket aanschaffen.
 6. Welke pakketten zijn er?
  Proeflespakket; eenmalig af te nemen en een maand geldig. Wil je voor een iets langere periode dansen? Dan heb je de keuze uit 2 of 3 maanden. Deze memberships kunnen niet tussentijds opgezegd worden. De lessen vinden 1x per week plaats. Wil je wat meer flexibiliteit en kun je niet iedere week? Ga dan voor een strippenkaart (5x), deze is 3 maanden geldig. Meer informatie over de pakketten vind je in de algemene voorwaarden.
 7. Wat als ik een keertje ziek ben?
  Dat kan gebeuren en is natuurlijk vervelend. Je kunt de les cancellen tot 8 uur voor aanvang van de les. Dan wordt er niets in rekening gebracht en vervalt de les en kun je deze op een ander moment inhalen.
 8. Hoe zit het met de betaling?
  Het proeflespakket, de strippenkaart en de kortere memberships betaal je in één keer.
 9. Bring a Friend Actie.
  Wanneer jij een vriendin, nicht, zus etc. voor de les introduceert en deze persoon schrijft zich in, dan krijg jij 5 euro korting op jouw membership.
 10. Ik twijfel nog steeds.
  Bij twijfel zeg ik niet doen. Ik trek het liefst vrouwen aan die met volle enthousiasme en energie de lessen ingaan. Die er zin in hebben. Dan hebben we een match Tijdens de lessen geef ik 200% van mezelf.
 11. Ik wil graag dans inzetten bij een workshop, bijeenkomst, opening van een event of als leuke energizer.
  Leuk! Dat kan zeker. Neem even de pagina ´Workshops´ door of stuur anders een mail naar onderstaand e-mailadres.

Heb je andere vragen, stuur een mail naar balkanfusiondance@outlook.com. Dan kom ik snel bij je terug.

Melina

´With Balkan Fusion Dance I find my own pleasure to embrace my feminine side, just to let my hair down, bare my feet and feel the Balkan beat´