Over BFD

Ken je dat? Hele dag hard werken op kantoor en tegen een uur of vijf ben je blij dat je naar huis mag. Je ploft neer op de bank en kijkt weemoedig naar die zak chips op de vitrinekast. Je twijfelt even of je naar dat spinuurtje gaat, maar alleen al bij de gedachte aan nóg meer presteren zakt de moed je in de schoenen.  Weer een To do op mij lijstje!

Dat dansuurtje is het leukste uurtje van de week! (Mirela)

Wat is Balkan Fusion Dance?
Balkan Fusion Dance is een mix van dansstijlen uit de Balkan. Denk aan traditionele opzwepende muziek die wordt gemixt met moderne pop – en dancemuziek.  In de muziek wordt vaak een verhaal verteld, vrolijk of juist droevig  maar altijd meeslepend. In de lessen wordt muziek gebruikt van artiesten zoals Shantel, Goran Bregovic, Balkan Beat Box, Boban Markovic en Severina. Gaat er geen belletje rinkelen? Klik op de naam van de artiest en geniet!

Voor wie?
Voor alle vrouwen die van dansen en bewegen houden, jong van geest zijn en iets nieuws willen uitproberen.  Naast een leuke choreografie is bfd een full body work- out. Je wordt er soepeler van, verbetert je coördinatie maar ook muzikaliteit.

Het leukste vind ik het vrij dansen. Heerlijk je heupen losgooien, handen in de lucht en shaken met die heupen. En de muziek is zo opzwepend, ik krijg er echt een kick van!(Ivana)

Waarom Balkan Fusion Dance?
Een uurtje bewegen met een enthousiaste groep vrouwen, je laten meevoeren door vrolijke en opzwepende Balkan beats.  Muziek die je verleidt om te bewegen.  Energiek en met een BIG smile weer naar huis gaan.  Nieuwsgierig geworden? Meld je nu aan voor een proefles! 

Over Ana
In haar geboortestad Sarajevo werd Ana als jong meisje al omringd door muziek en danste ze voor de tv op de vrolijke Balkan klanken.  Ze is erg gefascineerd door de Balkan & gypsy muziek en films zoals ‘Time of The Gypsies’ met muziek van Goran Bregovic. Eenmaal in Nederland bleef haar passie voor muziek en dans groeien en de wens om deze met andere te delen.  Ana heeft verschillende dansstijlen beoefend van salsa, bellydance tot streetdance. Daarnaast heeft ze meerdere dansworkshops gevolgd om zich verder te ontwikkelen.