Workshops

WORKSHOPS

Balkan Fusion Dance is te boeken voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan culturele activiteiten, festivals, workshops voor scholen, energizer tijdens een event etc.  Hieronder vind je een overzicht van het aanbod.

Wat kun je verwachten?
Een workshop die voor iedereen te volgen is (met en zonder danservaring). De workshop is laagdrempelig en wordt aangepast aan het niveau van de groep. Plezier hebben staat voorop en met een flinke dosis positieve energie naar huis gaan! Balkan Fusion Dance staat voor een totaal belevenis, het neerzetten van een goede en warme sfeer, genieten en vooral dansen alsof  niemand kijkt. De workshop is bedoeld voor minimaal 5 personen. Maximum capaciteit van de groep graag in overleg.

Wat gaan we doen?
Een workshop van Balkan Fusion Dance betekent maatwerk en aangepast aan de wensen van de klant. Het is mogelijk om een workshop te volgen, hierbij adviseren we een duur van minimaal 30 minuten tot maximaal 2 uur (ivm spanningsboog). Bij een workshop gaat het vooral om dansplezier waarin je de basispassen en een leuke choreografie leert waarmee jij de show steelt, dansend met je danssjaal en attributen. Gezellig samen dansen en genieten staat voorop, kortom een dansworkshop waar je helemaal blij van wordt! Bij binnenkomst krijg je een heerlijk fris drankje met iets zoets.

Voor particuliere workshops (zoals vrijgezellen/verjaardagsfeest) van een uur wordt een vergoeding gevraagd (incl. reiskostenvergoeding en zaalhuur). Kosten bedragen 29 euro p/p excl. BTW. Minimale afname is 174 euro (ongeacht aantal deelnemers). Dus stel je bent met 5 personen dan betaal je 174 euro. Als je met 7 personen bent (7 x 29 euro) is 203 euro.
Prijs voor bedrijven en organisaties, neem graag contact op via het contactformulier hiernaast.

Wat een heerlijke middag hebben we gehad, en wat een temperament!

Waarvoor te boeken:
❥ Vrijgezellenfeest
❥ Bedrijfsuitje
❥ Energizer (5 a 10 min. vooral bedoeld om het publiek te activeren)
❥ Dansworkshop voor een event, festival of privé gelegenheid
❥ Speciale verzoeken: neem hiervoor contact op met Ana.

Locatie:
Rotterdam en Den Haag (studio beschikbaar), andere locaties in overleg

Vul het contactformulier in voor meer informatie of een offerte.

MEER INFORMATIE?

DANCE LIKE NOBODY’S WATCHING