2018 gestart met een geslaagde proefles

2018 gestart met een geslaagde proefles

Eerste proefles van 2018 is een feit. Op 9 januari kwamen ruim 20 dames langs voor een gratis proefles.
Het was een energieke les met veel enthousiaste dames. Na de warming up, hebben we een paar nummers vrij gedanst. Dansdocent Ana selecteert hierbij een paar opzwepende nummers waarbij we het tempo iets opvoeren en de voetjes letterlijk van de vloer gaan. Balkan Fusion Dance is de ultieme cursus om de dag van je af te schudden. Na een paar nummers, is het tijd voor een choreografie. Op een nummer van Shantel – Ramallah Beat hebben we een begin gemaakt met de eerste dansmoves. Elke les voegen we een paar nieuwe dansmoves toe en werken we verder aan de choreografie.

Wil jij een proefles volgen? Dat kan, stuur een mailtje naar: balkanfusiondance@outlook.com