Algemene Voorwaarden

Lesgeld: dient voor de eerste dansles overgemaakt te worden op betreffende rekeningnummer.

Betalingswijze: Uw betaling kunt u doen op rekeningnummer NL56RABO 0116118911 t.a.v. A.Baric en onder vermelding van uw naam.

Kvk nummer: 68695195
BTW-nummer: NL002283685B44

Annuleringen: De docent heeft het recht om de lessen te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen of geschillen met de overkoepelende organisatie. In deze gevallen wordt het (resterende) lesgeld terugbetaald aan de leerling.

Restitutie: Restitutie van reeds betaald lesgeld is niet mogelijk, ook niet in geval van blessure, of ziekte. Les kan op een ander moment ingehaald worden in geval van ziekte of blessure.
Geef dit van tevoren aan per mail of whatsapp (06-16826250).

COVID-19: Mocht een les niet doorgaan vanwege nieuwe maatrelen omtrent COVID-19 dan kan dit op een later moment ingehaald worden.

Afwezigheid van docent: Bij afwezigheid van de docent (bijv. door ziekte) wordt voor goede vervanging gezorgd. Als dat niet lukt wordt de leerling hierover geïnformeerd en kan de les later ingehaald worden.

Proefles: Het is mogelijk een proefles te volgen. Wil je na de proefles doorgaan, dan dien je het bedrag voor de volgende les overgemaakt te hebben.

Social media: Heeft u bezwaar dat foto’s of video opnamen tijdens de les gebruikt worden voor promotionele doeleinden (website, facebook, instagram) geef dit van tevoren aan.