Lekker in je vel zitten!

Lekker in je vel zitten!

Dames, heb je zin om iets nieuws uit te proberen, waarbij je danst op opzwepende muziek, een full body work-out krijgt maar ook veel dansplezier hebt? Nieuwsgierig geworden? Probeer Balkan Fusion Dance uit!

Houd je van bewegen en dansen? Heb je na werk of studie vaak weinig energie over? Heb je zin om iets nieuws uit te proberen waarbij je veel plezier maakt, energie krijgt en je lichaam in shape brengt? Nieuwsgierig geworden? Je kunt vrijblijvend een proefles bijwonen en daarna beslissen of je mee wilt doen.

Wat Balkan Fusion Dance zo uniek maakt is dat je naast het leren van een leuke choreografie, veel los danst. Dus niet al teveel nadenken over ingewikkelde danspasjes, maar je lekker laten gaan op de vrolijke Balkan Beats. Na de les ga je met een glimlach en veel energie naar huis 🙂

De lessen zijn een creatieve mix van conditietraining , danscombinaties , ontspanning, energie maar vooral veel dansplezier!

Elke dinsdag  van 20.00 – 21.00 uur

Locatie: Banierstraat 1, gratis parkeren vanaf 18 uur

**Draag makkelijke stretch kleding waar je vrij in kunt bewegen. Een wijde rok mag ook!
**Je danst op sokken of blote voeten met een heupsjaaltje.
** Neem een flesje water mee

Dance like nobody’s watching

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image