Balkan Fusion Dance op Shimmy Shake Festival

Balkan Fusion Dance op Shimmy Shake Festival

Balkan Fusion Dance is gevraagd om een workshop te geven tijdens het Shimmy Shake Festival. Shimmy Shake is een internationaal fusion bellydance festival. De 4de editie vindt plaats op 11 en 12 november in het Maaspodium. Er is een variatie aan fusion dansstijlen te zien, denk maar aan tribal, bellydance en natuurlijk balkan.  Festival is gericht op empowering, uitwisseling, netwerken, plezier en natuurlijk dansen;-)

Workshop van Balkan Fusion Dance vindt plaats op zondag 12 november van 13.00 – 13.45 uur in het Maaspodium. Tickets te bestellen via deze link :https://shimmyshake.stager.nl/web/tickets

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image