Online dansen: elke maandag 19.30 uur

Online dansen: elke maandag 19.30 uur

Elke maandag organiseert Balkan Fusion Dance een online danssessie van 45 minuten. Balkan Fusion Dance is een mix van dansstijlen uit de Balkan. Denk aan traditionele opzwepende muziek die wordt gemixt met moderne pop – en dancemuziek. In Rotterdam geeft oprichter en danseres Ana Baric wekelijks les aan een groep gemotiveerde vrouwen en organiseert ze workshops op diverse plekken in Nederland. Haar doel is simpel en doeltreffend; vrouwen empoweren door ze aan het dansen te krijgen en te bewegen alsof niemand kijkt. Haar workshops zijn dan ook bekend om de energieke en opzwepende muziek, een goede vibe en een full body workout. De lessen zijn een creatieve mix van conditietraining, danscombinaties, improvisatie, ontspanning, energie én vooral veel dansplezier.

Ervaar het gemak van thuis dansen en de verbinding met elkaar!

Waarom meedoen?
Samen dansen is veel leuker, je motiveert elkaar en haalt meer uit zo’n sessie. Daarnaast is het een geweldige energiebooster. Nog een voordeel, je hoeft er de deur niet voor uit en toch blijf je in beweging. Enige wat je dient te doen is Zoom installeren (wat erg makkelijk gaat) en hoppa dansen maar!

Elke maandag vanuit je woonkamer
Tijd: 19.30 – 20.15 uur
Kosten: 2,50 euro p/keer
Aanmelden graag via: balkanfusiondance@outlook.com
Je krijgt dan via mail instructies hoe aan te melden en een link die alleen voor jou bestemd is.