Reguliere lessen

And, just like that, Ana from Balkan Fusion Dance is able to turn a regular Tuesday evening into an evening of happy movement. Thank you, Ana, for sharing with us your Balkan temperament and for the enthusiasm in teaching very energetic dance moves.

De cursus bevat een mix van dansstijlen met invloeden uit de Balkan. De ‘fusion’ stijlen omvatten oa. gypsy, bellydance elementen en natuurlijk balkandans. Den hierbij aan zwierige rokken, tamboerijnen, dansen op gevoel, vloeiende bewegingen, kringdans en snelle voetenwerk. Muziek is een belangrijk onderdeel van de lessen. Plezier, energie en groepsdynamiek staan voorop.

De lessen
Tijdens de cursus leer je de basics van voet, arm en heuptechnieken op afwisselende muziek. Deze dansvorm versterkt de spieren, maakt je lichaam soepel, verbetert je coördinatie en maakt je op een subtiele manier bewust van je lichaam. De lessen zijn een creatieve mix van conditietraining , danscombinaties , ontspanning, energie maar vooral veel dansplezier! De cursus bevat een full body work- out, waarbij je naast een leuke choreografie verschillende onderdelen van je lichaam beweegt en traint. Je wordt er soepeler van, verbetert je coördinatie maar ook muzikaliteit.

Dance like nobody’s watching!

Doel:
Kennis maken met Balkan Fusion Dance, werken aan uithoudingsvermogen. We gaan twee choreografieën leren. Daarnaast leer je improvisatiedansen (dansdocent kiest een nummer uit waar we vervolgens op dansen en improviseren), ontspannen en werken aan verschillende technieken. Verder is het een manier om andere vrouwen te leren kennen. Na de les blijven we altijd nog even om na kletsen.

Er vinden nu online lessen plaats, elke maandagavond of dinsdagavond buiten (bij goed weer). Zie Tarieven voor de mogelijkheden. 

Extra informatie
** Draag makkelijke stretch kleding waar je vrij in kunt bewegen. Een wijde rok mag ook!
** Je danst op sokken of blote voeten met een heupsjaaltje.
** Neem een flesje water mee.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image