Reguliere lessen

And, just like that, Ana from Balkan Fusion Dance is able to turn a regular Monday evening into an evening of happy movement. Thank you, Ana, for sharing with us your Balkan temperament and for the enthusiasm in teaching very energetic dance moves.

De cursus bevat een mix van dansstijlen met invloeden uit de Balkan. De ‘fusion’ stijlen omvatten oa. gypsy, oriental elementen en natuurlijk Balkandans. Denk hierbij aan opzwepende en energieke muziek, leuke choreografieën, dansen op gevoel, vloeiende bewegingen, kringdans, heupwerk en snelle voetenwerk. Muziek is een belangrijk onderdeel van de lessen. Plezier, energie en groepsdynamiek staan voorop.

De lessen
Tijdens de cursus leer je de basics van voet, arm en heuptechnieken op afwisselende muziek. Deze dansvorm versterkt de spieren, maakt je lichaam soepel, verbetert je coördinatie en maakt je op een subtiele manier bewust van je lichaam. De lessen zijn een creatieve mix van conditietraining , danscombinaties , ontspanning, energie maar vooral veel dansplezier! De cursus bevat een heerlijke full body work- out, waarbij je naast een leuke choreografie verschillende onderdelen van je lichaam beweegt en traint. Je wordt er soepeler van, verbetert je coördinatie maar ook muzikaliteit.

Dance like nobody’s watching!

Voor wie?
 Voor alle vrouwen die van dansen en bewegen houden, jong van geest zijn en iets nieuws willen uitproberen.  Naast een leuke choreografie is Balkan Fusion Dance een heerlijke body work-out. Je wordt er soepeler van, verbetert je coördinatie maar ook muzikaliteit. Verder is het een manier om andere vrouwen te leren kennen. Na de les blijven we altijd nog even om na kletsen. En ondernemen we vaak samen activiteiten.

Zie Tarieven voor de mogelijkheden. 

Extra informatie
** Draag makkelijke stretch kleding waar je vrij in kunt bewegen. Een wijde rok mag ook!
** Je danst op sokken of blote voeten met een heupsjaaltje.
** Neem een flesje water mee.