Elke dinsdag de dag van je afschudden!

Elke dinsdag de dag van je afschudden!

Elke dinsdag van 20. 00 – 21.00 uur staat in teken van ontspannen na een drukke, letterlijke de dag van je afschudden en vooral dansen! Het liefst doe ik dat met Balkanmuziek, het is lastig in woorden uit te drukken. Van deze muziek  word ik blij en krijg ik energie, zelfs wanneer ik me er echt aan toe moet zetten. Voor alle liefhebbers van deze muziek, maar ook voor alle nieuwsgierige dames die nog nooit hebben gedanst op deze muziek schrijf je in voor een gratis proefles. Stuur een mailtje naar: info@balkanfusiondance.nl

Tijdens de proefles neem ik je mee in een wereld van plezier, beweging, je schudt letterlijk de dag van je af (na werk of studie), je ontdekt opzwepende Balkanklanken en na afloop ga je naar huis met meer energie. Verder is het leuk om te vermelden dat je alleen in Rotterdam kunt genieten van het aanbod van Balkan Fusion Dance.

Heb je altijd iets nieuws willen proberen dan is dit je kans. Om een beeld te krijgen check de filmpjes. Maar om echt een goed beeld te krijgen moet je natuurlijk gewoon meedoen:-)
MELD JE AAN VIA:  https://balkanfusiondance.nl/2017/03/11/647/

Lessen vinden elke dinsdag plaats van 20-21 uur (1e verdieping)
Locatie: Banierstraat 1, gratis parkeren vanaf 18 uur
Aanmelden:stuur een mail naar balkanfusiondance@outlook.com
**Draag makkelijke stretch kleding waar je vrij in kunt bewegen. Een wijde rok mag ook!
**Je danst op sokken of blote voeten met een heupsjaaltje.
** Neem een flesje water mee

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image