Workshop Rotterdam een groot succes!

Workshop Rotterdam een groot succes!

Wat een heerlijke middag hebben we gehad, en wat een temperament! In 2 uur hebben we verschillende choreografieën geleerd! Ana is heel enthousiast en met humor en geduld leerde ze ons de 1e stapjes van het Balkan dansen.

Laura

Op zondag 12 januari vond de eerste Feel Good In Your Body dansworkshop plaats! Met een uitverkochte editie was het een groot succes. De workshop vond plaats in het Danskantoor. De insteek van de workshop was vooral om meer in connectie te staan met het lichaam, minder in het hoofd en vooral lekker veel bewegen. Na een uitgebreide warming up om de spieren goed op te warmen, was het tijd voor het echte werk. Na de cirkel dans, die letterlijk verbindt en ontspant hebben we verschillende dansjes uitgeprobeerd. Van traditionele dansen (cirkel dans) tot de moderne varianten. Hier lag de focus vooral op heupen, lekker shaken en vrouwelijkheid. Na de pauze gingen de lichten uit, de groep was nu al goed opgewarmd en begon het warm te krijgen ( wat ook de bedoeling is). We sloten de energieke workshop af met een paar knallers, waarbij we het hele lichaam lekker los schudden. We sloten de workshop af met een cooling down en wat yoga oefeningen op de matjes om het lichaam weer in een rusthouding te brengen. De reacties op het einde waren geweldig, meer energie en beweging! Op een vrij grauwe zondagmiddag ging de groep met een glimlach naar huis. Missie geslaagd ! De volgende workshop is op 22.02.2020 in Het Koorenhuis, Den Haag.
Check het linkje hier voor tickets : https://bit.ly/2NT7KUs

Hi Ana, ik wilde nogmaals even zeggen dat je workshop super leuk was en als je in de toekomst weer dansles gaat geven, I’m there! 🙂 

Chandra
Warming up