Balkan Fusion Inside

JA, IK DOE MEE

Vanaf 5 oktober starten we met live danslessen (yeey!)
Iedere maandagavond van 20.15 – 21.15 uur
Locatie: Theater ‘t Kapelletje (repetitieruimte ‘t Fundament), Van der Sluysstraat 176

Tarieven:
Losse les bedraagt : 13,75 euro
Gehele cursus (totaal 11 lessen): 140 euro
(Je ontvangt 11 euro korting als je het volledige bedrag voor de start van de cursus betaalt).

Wat ga je leren?
Tijdens de lessen leer je de basics van de Balkan Fusion Dance, voetenwerk (wat snel, sneller, snelst betekent), sierlijke arm- en heupbewegingen op de afwisselende en opzwepende muziek. De muziek die wordt gebruikt is een mix van traditionele nummers gemixt met moderne invloeden. Het is een full body work-out waar een beetje zweten geen kwaad kan. De lessen zijn een creatieve mix van conditietraining, danscombinaties, improvisatie, ontspanning, energie én vooral veel dansplezier.