Nieuwe locatie! Proefles Rotterdam

Dansend het weekend in!

Trap het weekend af met een portie feel good vibes en heerlijk energie op vrijdag 11 februari van 18.00 – 19.00 uur! Een gloednieuwe en prachtige locatie, centraal gelegen: Staluse Pera

Voor wie?
Voor alle vrouwen die van dansen en bewegen houden, jong van geest zijn en iets nieuws willen uitproberen. Naast een leuke choreografie is Balkan Fusion Dance een full body work- out. Je wordt er soepeler van, verbetert je coördinatie maar ook muzikaliteit.

Verwacht een explosie van vrouwelijke energie; sierlijke heup- en armbewegingen, voetenwerk, traditionele cirkeldans gecombineerd met catchy snelle Balkansongs! Een uurtje full-body workout op Balkan beats: voetenwerk, sierlijke heup- en armbewegingen. Het is zweten, maar o zo lekker.  

Boek nu een proefles https://www.balkanfusiondance.nl/proefles/
Kosten: 10 euro
Danservaring is niet nodig.

Heemraadssingel 235, vlakbij Rotterdam Centraal Station.