Workshop Vrouwendag

Workshop Vrouwendag

Op zaterdag 11 maart vierden wij in Podium Noord in Den Haag, de Internationale Vrouwendag.
Balkan Fusion Dance werd gevraagd voor de invulling van de workshop. Vrouwendag staat voor ALLE vrouwen. Het gaat om verbinding maken & samenzijn, inspireren, kracht in jezelf vinden, voor elkaar juichen en elkaar steunen door dik en dun. Dit brachten wij samen tijdens de workshop.

Samen met Sigrid & Gülce leerden we de groep verschillende cirkeldansen, van langzaam tot sneller. Iedereen kreeg een heuprokje en daarna ging het feest los. Verschillende culturen kwamen hier samen en door middel van dans (wat in die culturen vaker gebeurt, zijn vrouwen gewend om onderling met elkaar te dansen & elkaar aan te moedigen). Mooi om te zien dat op zo’n avond alle culturen met elkaar dansen op Turkse, Marokkaanse, Balkannummers, tot Frans Bauer en de polonaise.

Vrouwendag verbindt vrouwen. ‘Women support women’

Foto’s door: Naisis_Photography