Over Ana

Over Ana

In 2016 heb ik eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en heb mijn beg dansschool opgericht. Omdat ik iets wilde doen wat erg dicht bij mijn roots ligt, koos ik voor totaal iets nieuws en onbekends. Ik besloot zelf een dansvorm te creëren en dit Balkan Fusion Dance te noemen. In het begin was ik vooral bezig met het promoten hiervan en vooral aan iedereen uit te leggen wat het nou inhoudt. Vond dit altijd lastig in woorden uit te drukken, de energie die ik overbreng, maar ook een stukje zelfverzekerdheid, muzikaliteit en vooral plezier is moeilijk in woorden te omschrijven. Je moet gewoon een keer meedoen om het zelf te ervaren.

Naast mijn danslessen ben ik geïnteresseerd in cultuur, fotografie, opzetten van events, muziek, reizen. En tot slot in de mensen en alles wat hen beweegt.  Ik houd van schrijven, soms krijg ik inspiratie op de raarste momenten en schrijf het later op. Ik heb een groot liefde voor mijn culturele achtergrond en eigenlijk alles wat in grote lijnen met Balkan te maken. Op het moment schrijf ik over reizen (zie mijn blog). Ik wil hier vooral de niet zo ontdekte plekjes uitlichten. Later zal ik dit uitbreiden met films, eten en interessante events die te maken hebben met de Balkan. Mocht je suggesties hebben let me know.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CAPTCHA Image
Reload Image