Online lessen: energie, kracht en conditie

Online lessen: energie, kracht en conditie

Balkan Fusion Dance biedt wekelijks online danslessen aan. Nu de lockdown iets langer dan normaal duurt, is het belangrijk om te blijven bewegen, verbinding te zoeken met het lichaam en even uit het hoofd te gaan. Ervaar meer energie, kracht en connectie, dit allemaal vanuit het gemak van je woonkamer.

De lessen bestaan uit een fusion van Balkan, oriental en latin elementen. Op een laagdrempelige manier leer je in een uurtje te bewegen, heel je lichaam te gebruiken en op te gaan in de opzwepende muziek.  

Voordelen van een online les:
✔️Energie
✔️Power
✔️Loslaten
✔️Dans & Beweging
✔️Connectie met jezelf
✔️Groepsconnectie
✔️Iets nieuws leren
✔️Uit je hoofd en in contact met je body
✔️Minder stress

Iedere maandag en woensdag
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Kosten: 7,50 euro per les

Bij afname van 5 lessen = 30 euro (je betaalt dan 6 euro ipv 7,50)
Vooraf de les ontvang je een Zoom linkje