Live Summer Danssessie 18.8!

We mogen weer live, en dus met elkaar binnen dansen! Wat een feestje!
Op 18 augustus organiseer ik in Rotterdam Noord een open danssessie, voor iedereen die niet eerder bij Balkan Fusion Dance heeft gedanst. Iedereen die wel al eerder heeft gedanst is natuurlijk ook van harte welkom.

Het wordt een laagdrempelige danssessie, waarbij we met elkaar kennismaken (ik ben ook heel erg benieuwd naar jullie). Je krijgt een introductie van de Balkan Fusion muziek & dans, we gaan de muziek echt voelen (even uit je hoofd en meer in je lijf), en natuurlijk gaan we lekker dansen en flink onze heupen laten bewegen 😉

Een full-body work-out op Balkan beats: voetenwerk, sierlijke heup- en armbewegingen. Het is zweten, maar o zo lekker!

Datum: 18 augustus. 20.00 – 21.15 uur
Kosten: 12,50 euro
Interesse? Stuur een mail naar:

balkanfusiondance@outlook.com