Haagse Vrouwendagen | 11 maart

Haagse Vrouwendagen | 11 maart

Op zaterdagavond 11 maart viert Podium NOORD samen met partners en vrouwen uit het Haagse Hout Internationale vrouwendag. We vieren het vrouw zijn. De creativiteit van vrouwen, elkaar inspireren, alles komt samen. Balkan Fusion Dance verzorgt in de avond een dansworkshop voor alle vrouwen.

Wees welkom en vier deze bijzondere dag met ons.Er zijn allerlei workshops te volgen, zoals: broches maken, Balkan Fusion Dance en sieraden maken van klei. In de avond zijn er verschillende optredens te zien waarbij de artiesten van Power Stage terugkeren op ons podium! Daarna is er een feest met dansworkshop.

Van 19.30 tot 22.30 uur: Feest bij Podium NOORD
19.30 uur: Opening Haagse Vrouwendag avond door stadsdeeldirecteur Debora Lootsma. Zij doet ook een spoken word optreden.

19.35 – 20.20 uur: Optredens
Van o.a.: muziek van Lights on the lake, Balout Khazraei, een voordracht van Ahlam Benali en een dansoptreden van Narelle Thomas.

20.20 – 22.30 uur: Feest inclusief dans workshop Balkan Fusion Dance.

Locatie: Podium NOORD te Diamant College, Diamanthorst 183
Entree: kosteloos, graag vooraf reserveren
Let op: Women only!