Zomerbreak & nieuwe locatie

De zomervakantie staat voor de deur. Dit betekent dat er in de maanden juli en augustus geen danslessen plaatsvinden.

Vanaf september starten we weer met een nieuwe reeks lessen. Goed nieuws! Dit doen we op een nieuwe locatie. Meer ruimte, airco en een café om na afloop iets te drinken. Klinkt goed 🙂 Locatie: Jeugdtheater Hofplein, Benthemplein 13. 

Superdeal! 12 lessen voor 161 euro (per maand kom je uit ca.53 euro). De prijzen stijgen iets vanaf september. Profiteer nu van deze superdeal. Je volgt dan wekelijks les tot en met 11 december (in totaal 14 lessen, waarvan je er 2 mag missen). Hoe chill is dat. Je krijgt dan een klein presentje: een mooi kristal met een handgeschreven kaartje. (Actie geldig tot 30 augustus).

Op maandag 4 september volgen nieuwe proeflessen. Wil je alvast van een plekje verzekerd zijn? Meld je nu aan voor een proefles.