Laat de dansvloer je hart veroveren!

Het dansseizoen is officieel geopend en wat een knallende start was het op maandag 4 september! Na twee maanden zomerstop, verzamelden we met een bruisende groep dansliefhebbers. Zowel oude vertrouwde gezichten als stralende nieuwkomers waren van de partij. En we deden dit allemaal op een gloednieuwe locatie, midden in het bruisende centrum en op een steenworp afstand van het Centraal Station.

Om de avond goed te beginnen, werden de dames getrakteerd op een verfrissend shotje ‘visnjevaca’, onze zelfgemaakte kersenlikeur, bekend in de Balkan. Een smaakvol welkomstdrankje dat meteen de juiste toon zette!

Na een korte warming-up bruiste de sfeer al van energie. We werkten aan nieuwe danscombinaties, lachten, zweetten en na afloop nog een fijn praatje. De positieve energie was werkelijk voelbaar!

Durf jij de sprong te wagen en met ons mee te dansen? Misschien voel je je nog wat onzeker of kom je liever niet alleen. Geen zorgen! Onze groep bestaat uit fantastische vrouwen die ooit in jouw schoenen stonden en het net zo spannend vonden. Dus, waarom niet gewoon een proeflesje boeken en ontdekken wat het voor jou kan betekenen? Stap uit je comfortzone en laat de magie van de dans je verrassen!