Nieuwsbrief 'We are back'

Geweldige vrouw, welcome back!

Na een lange zomerstop, zijn we terug van weggeweest. De mooie zomerdagen die we in september hadden, zijn helaas voorbij! De agenda vult zich in no-time weer en de routine lijkt terug te keren.
Toch is er iets magisch aan thuiskomen na een drukke dag, neerploffen op de bank en even alles loslaten. En nee, ik bedoel niet de volgende Netflix-binge ;)! Laat me je vertellen over mijn geheime ontspanningsrecept: dansen! Weg met die eindeloze to-do lijstjes, weg met de drukte in mijn hoofd. Alleen jij, de muziek en de beweging. Het is als een mini-feestje voor jezelf, elke keer weer.

Wat zet jij op jouw lijstje als ontspanningsritueel na een lange (werk)dag?

Wat hebben we de afgelopen tijd bereikt? Absoluut niet stilgezeten ;)! Onze brandvideo-opname is bijna klaar en komt binnenkort online. Maar dat is nog niet alles! We zijn ook enthousiast begonnen met wekelijkse lessen op maandagavond, op een prachtige nieuwe locatie (Jeugdtheater Hofplein). En er is meer goed nieuws: we hebben onlangs een succesvolle workshop in Den Haag gehouden. Ben je benieuwd geworden en wil je zelf ervaren wat we te bieden hebben? Doe dan mee met een proefles!


Dansend het nieuwe seizoen in bij Spotlight Festival Den Haag!  Op zaterdag 2 september gaf Balkan Fusion Dance twee keer een workshop in Filmhuis Den Haag. 

*In Den Haag vinden geen wekelijkse danslessen meer plaats
*Wel worden er workshops georganiseerd en samenwerkingen gezocht, zoals Dans X Yoga 

Blijf dus ons volgen, wil je een keer een workshop volgen!

foto’s: Jorn Baars

Leuke muziek – en dans tips! 
Zondag 8 oktober: Macedonische brassband
Dzambo Agusevi Orchestra, Leiden
Tickets: 15 euro

Vrijdag 10 novemberLepa Brena (Balkan Madonna) komt naar Carré. Let op het concert is uitverkocht, je kunt op de wachtlijst gezet worden of check ticketswap. 

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!