Herfst in aantocht; bankhangen of dansen?

Terwijl de herfst haar intrede doet, lijken de zonnige foto´s vanuit de vakantiebestemming Kroatië ver weg. Toch bracht die reis me terug naar de zomer, een tijd van rust en genieten. Geen toeristen in oktober, stranden voor jezelf en een overvloed aan Vitamine D.

De herfst kan een uitdagende periode zijn. Veel mensen voelen zich wat grieperig en de dagen worden korter. Het is verleidelijk om thuis op de bank neer te ploffen. Maar de keuze is aan jou: blijf je binnen of kies je voor een uurtje dansen? Uit eigen ervaring weet ik dat thuisblijven op dat moment wellicht comfortabel lijkt, maar het maakt je niet vrolijker of actiever. Het is tijd om in beweging te komen!
Goed nieuws! Onze brandvideo is uit, bekijk hem hieronder.

Mede mogelijk gemaakt door Sportbedrijf Rotterdam

Binnen Balkan Fusion hechten we niet alleen veel waarde aan onze wekelijkse lessen, maar ook aan het creëren van een fijne community. We organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals ons recente bezoek aan het concert van de Macedonische brassband Dzambo Agusevi in Leiden. Tijdens dat evenement was een van de vrouwen zo betoverd door de muziek dat ze letterlijk zei: ‘Ik wilde in de tuba kruipen’. En dit is precies het meeslepende effect van Balkanmuziek op ons allemaal. Bekijk de aftermovie hier 🙂

Tijdens onze wekelijkse lessen proberen we dit gevoel terug te laten komen. Zie het als een wekelijks dansfeestje waar je naartoe gaat. Samen met de energie van onze groep laten we je ongeacht het grijze weer buiten, heerlijk dansen en toveren we een dansglow op je gezicht.  Wil je een keertje meedansen, boek dan een proefles hier.