Winter of dans blues?

Nog iets minder dan 2 maanden en we stappen 2024 binnen. Vaak hoor ik om me heen: ‘Wat gaat de tijd snel.’ Dat is inderdaad zo, maar het is belangrijk om je af te vragen: doe ik nog steeds dingen die ik leuk vind, of vliegt de tijd voorbij omdat ik vooral overal achteraan ren?

Ik maak er een gewoonte van om in de laatste maand terug te kijken op het afgelopen jaar. Waar ben ik trots op? Wat hebben we bereikt met onze community? Maar ook, wat wil ik veranderen of loslaten? En wat ook leuk is, maak een moodboard voor het komende jaar. Pak oude magazines erbij, en visualiseer hoe 2024 er voor jou uit ziet. Vergeet niet om jezelf een compliment te geven; hieronder een foto ter inspiratie 🙂

We blijven nog even lekker dansen tot en met 18 december, met de wekelijkse lessen die op maandag plaatsvinden. Daarna nemen we een winterstop, zodat we kunnen genieten van de feestdagen. Misschien ga je weg of wil je zelfs de zon opzoeken. In januari starten we weer met frisse energie!