Happy 2024! 15 januari starten we weer

Waarom wachten op het nieuwe jaar om met iets nieuws te beginnen? Start nu! Maak de feestdagen nog specialer en trakteer jezelf op het geschenk van beweging, plezier en zelfexpressie. Vanaf maandag 15 januari gaan we met frisse energie van start met onze sprankelende reeks danslessen in Rotterdam.

Schrijf je vandaag nog in voor een danspakket naar keuze (1, 2 of 3 maanden) en ontvang als welkomstgeschenk een gratis ‘Just be you’ katoenen tas ter waarde van 9,99 euro. Want bij ons draait het om jou! Gedurende dat ene uur kun je de wereld buiten even vergeten. Trek je sportoutfit aan, laat alle rollen (moeder, dochter, ondernemer, partner, vriendin, collega, etc.) buiten de dansstudio los en geniet gewoon van het moment.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze bruisende community vol energie en positieve vibes. Tot snel op de dansvloer!

Laten we samen dansen in het nieuwe jaar! Schrijf je in en maak van 2024 jouw dansjaar!
Bekijk hier alle pakketten.