Dans X Yoga 25 februari

Een nieuw concept in Rotterdam. Workshop Dans meets Yoga. Yang meets Yin.
De workshop begint met een dynamische dans, waarbij je alle overtollige energie loslaat, gevolgd door een rustige overgang naar yoga om weer naar binnen te keren.

Over Dans
Hi, ik ben Ana en sinds 2016 ben ik de trotse eigenaar van mijn dansschool, Balkan Fusion Dance. Vanuit een diepe verbinding met mijn roots en het verlangen om te dansen vanuit het lichaam en het hart in plaats van het hoofd, besloot ik mijn eigen dansvorm te creëren. De lessen vormen een levendige mix van energieke en opzwepende muziek, waarbij traditionele ritmes samensmelten met moderne pop- en dancemuziek. We richten ons op veel vrouwelijke bewegingen, soms zacht en dan weer krachtig. Het draait echt om het innemen van je plek en jezelf durven te zijn. We beginnen altijd met de cirkeldans, die kenmerkend is voor de regio, en gaan dan over naar verschillende korte choreografieën. ‘Dance like Balkan people do’

Over Yoga
Hi, ik ben Wendy en ik beoefen al zo’n 20 jaar yoga. De laatste 5 jaar is er meer verdieping gekomen in mijn practice en ben ik mijn kennis van yoga gaan doorgeven. Yoga betekent voor mij: in contact staan met mijn diepste zelf, voelen, zachtheid en vrouwelijkheid belichamen. Zachte, ontspannen vormen van yoga (zoals yin yoga of een gentle flow) spreken mij het meest aan. Mijn lessen zijn vaak ook heel intuïtief; ik kijk op dat moment naar wat de groep nodig heeft. Go with the flow! Graag neem ik je mee in een heerlijk ontspannen yogapractice als cooling down na het dansen. Samen reizen we dieper af in het lichaam, om onszelf te verbinden met onze vrouwelijke energie (yin) en deze te koesteren. Vrouw, je bent mooi zoals je bent!

We sluiten de workshop af met heerlijke gezonde bites en thee/koffie.
Tickets binnenkort te koop!
Kosten: 35 Early Bird (geldig tot 11 februari)
Reguliere prijs: 40 euro
Locatie: Jeugdtheater Hofplein, Pieter de Hoochweg 222.