Uitverkochte editie Dans X Yoga

De eerste uitverkochte editie van Dans X Yoga in Rotterdam was een groot succes. Met een enthousiaste groep vrouwen begonnen we de workshop na een intropraatje met dans, geleid door Ana. Na een cirkeldans en een paar leuke danscombinaties, werd de sfeer steeds losser. Je zag de vrouwen intens genieten, meer opgaan in de muziek en minder met de omgeving bezig zijn, maar met zichzelf. De tijd vloog voorbij en na anderhalf uur heerlijk dansen, was de energie in de studio sky-high.

Na een korte break haalden we de yogamatten tevoorschijn, klaar voor ontspanning, zen en het naar binnen keren van de energie. Wendy bracht de groep in relaxte yinyoga poses. Na afloop was de energie rustig en ingetogen. We sloten af in een cirkel, met gezonde snacks zoals dadelballetjes, thee en bananencake.

Enkele reviews die we terugkregen:

Wat een mooie combinatie: Balkan dans en yoga! Ik heb er enorm van genoten! Heel goed georganiseerd, hele fijne sfeer, hele leuke groep en aan het einde lekkere hapjes. Bedankt 🙂 – Asia

Beautiful experience, it was very nice. Thank you Ana and Wendy – Eda
Ik vond het heel fijn, ik doe een volgende keer weer mee! – Centina

Hoi Ana, ik wilde je nog laten weten dat ik erg genoten heb van de workshop zondag – Laura